Confido naar de Keizersgracht!

Keizersgracht 75Vanaf 1 september vind je Confido Coaching in hartje Amsterdam. De afgelopen vier jaar zaten we prima op een geweldige plek in Amsterdam Zuid. Door renovatie van dat pand moesten we op zoek naar iets nieuws. Wat mij opviel is hoeveel keuzes je dan ineens hebt. Van een achteraf plekje in een woonwijk aan de rand van de stad tot een verzamelgebouw vier hoog.

De keuze was niet moeilijk toen de kans voorbij kwam om verder te gaan aan de Keizersgracht. Het is naar mijn mening het mooiste en stilste stuk van de Grachtengordel en ligt tegen de Jordaan aan. De omgeving heeft bijna iets contemplatiefs. De ruimte zelf biedt ook nog meer mogelijkheden voor waar we voor staan met echte persoonlijke en professionele coaching. De ruimte aan de tuinzijde is groter dan voorheen en ademt rust en ruimte. Een plek om tijd te nemen voor de dingen die er toe doen: je eigen ontwikkeling als leidinggevende of zelfstandige. Vanaf 1 september kun je ons hier dus vinden met nog meer inspiratie!

Bereikbaarheid:  parkeren aan de grachten kan wel, maar is niet aan te bevelen. Het wisselt per keer, soms is er genoeg plek, maar vaak is het zoeken. Je kunt goed terecht in de (ondergrondse) parkeergarages De Kolk en Amsterdam Centre.

Tegelijk is het OV wel erg makkelijk: Centraal Station is op een loopafstand van 10 minuten. Daarnaast stoppen  tram 13 of 17 bij de Westermarkt (Westerkerk), een paar haltes vanaf CS. Deze halte is direct ter hoogte van de Keizersgracht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.