Pastor&coaching gelanceerd

Als coach mag ik zeer uiteenlopende mensen begeleiden. Van mensen vanuit de overheid, zorg, onderwijs, tot kerk of klooster. Coaching betreft vaak vooral leidinggevenden, dat is te begrijpen: zij staan vaak in een dynamische situatie en hebben meer aan coaching dan een kant en klaar advies. Coaching gaat tenslotte vooral over jezelf: jouw functioneren, jouw belemmeringen en uitdagingen. Persoon en identiteit zijn daarbij belangrijk: ze bepalen sterk hoe je uiteindelijk doet, praat en functioneert.

Een groep waarbij dit allemaal ook sterk opgaat is de groep van werkers in de kerk: pastores, predikanten en voorgangers. Tegelijk is dit een groep die niet altijd al optimaal ondersteund wordt door middel van coaching. Op de pagina ‘Pastor&coaching’ kun je meer lezen. De komende tijd zal deze pagina verder ingevuld worden. Aanleiding om vandaag online te gaan is de flyer met informatie die beschikbaar is gekomen vandaag. Hij is te downloaden: Flyer april 2011.

Doel hiervan is om nadrukkelijker deze coaching onder de aandacht te brengen. Maar ook meer dan dat: in het verlengde van persoonlijke coaching van één op één, kun je de komende maanden meer activiteiten verwachten. Daarbij kun je denken aan aanbod voor groepen. Vragen, ideeën en wensen zijn van harte welkom. Kik hier om naar de pagina te gaan over Pastor&coaching

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.